Paardenbranche: Heel OpMERKelijk
De vijftiende Horse Event Ondernemersdag staat in het teken van marketing. Hoe werken wij als sector aan branding en positionering van het hippische bedrijf? Welke betekenis hebben de kwaliteitssystemen die onze sector kent voor ons? Wat kunnen we leren van inspirerende trendwatchers en populaire vloggers? Zijn wij als hippische ondernemer te bescheiden? Dagvoorzitter Annette van Trigt, promotor van de paardensector en maker van veelbesproken documentaires als ‘The Story of Totilas’ en ‘Gouden Genen’, begeleidt ons door het programma. Landelijke bekendheid kreeg Annette als anchor van Studio Sport, het NOS Journaal en de gekende radiorubriek ‘Met het Oog op Morgen’. Tegenwoordig is zij actief als filmmaker en beschikbaar voor communicatieadvies. Op Radio 1 maakt ze deel uit van het mediaforum.

 

Dagvoorzitter: Annette van Trigt 

Dagvoorzitter Annette van Trigt, voorheen bekend van Studio Sport en NOS Journaal en inmiddels promotor van de paardensector en maker van documentaires als ‘The Story of Totilas’ en ‘Gouden Genen’, neemt  de deelnemers mee door het programma.

 

Keynote speaker: Björn Kuipers

Björn Kuipers leerde voetballen bij Quick ’20, maar volgde al gauw zijn vaders voetsporen door zich verder te ontwikkelen als scheidsrechter. Op 5 maart 2005 floot Björn zijn eerste wedstrijd in de Nederlandse Eredivisie tijdens de wedstrijd Vitesse – Willem II. Zijn internationale debuut volgde snel, zowel in de Europa League als in de Champions League. Tijdens het WK in Brazilië was Björn de enige Nederlandse scheidsrechter en floot hij drie wedstrijden. Door de goede prestaties van het Nederlands elftal, moest Björn Kuipers helaas na de achtste finales huiswaarts keren. Deze zomer is Björn met Team Kuipers actief op het WK voetbal in Rusland. Naast zijn werkzaamheden voor de KNVB is hij eigenaar van een Jumbo supermarkt en is hij in het verleden eigenaar geweest van meerdere supermarkten. In 2016 werd zijn Jumbo supermarkt tot beste van Nederland gekozen. Hoe deze bijzondere combinatie van topprestaties bereikt wordt, vertelt Björn u in een spectaculair en inspirerend verhaal.  Dit mag u niet missen!