Horse Event 2018: het leukste paardenweekend van het jaar

Wil jij meer leren over paarden, op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen en bekende nationale en internationale ruiters en trainers ontmoeten? Kom dan naar de zeventiende editie van Horse Event op 14, 15 en 16 september in Vijfhuizen! Horse Event is het grootste en leukste educatieve paardenevenement van Nederland. Leerzame clinics en prachtige shows wisselen elkaar af, en bijna alle disciplines komen aan bod. Daarnaast kun je eindeloos shoppen bij ruim tweehonderd standhouders die veelzijdige producten en de nieuwste innovaties presenteren.

Horse Event verhuist dit jaar naar Expo Haarlemmermeer te Vijfhuizen. Het terrein wordt ingedeeld in vier area’s: jeugd, recreatie, sport en ondernemers. Iedere area heeft een eigen piste waarin clinics en shows elkaar afwisselen. De hoofdacts worden onder meer verzorgd door de Franse paardentrainer Pierre Fleury en Grand Prix- en showamazone Alizée Froment, eveneens afkomstig uit Frankrijk. Andere bekende namen die de line-up sieren zijn: Annemarie van der ToornBritt DekkerBianca Schoenmakers, de zusjes Joyce en Jaydee de VosBastiaan de Recht en Feline de Jonge.

 HE2018_Plattegrond

Kaarten voor de Horse Event Ondernemersdag zijn verkrijgbaar bij ticketpoint à € 135,- per persoon (inclusief BTW).
FNRS leden ontvangen een uitnodiging van de FNRS.

Voor vragen kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen naar 013-5091666